Svartzonker

Svartzonker е шведски производител, който предлага разнообразен каталог от качествени примамки. От създаването си компанията влага много мисъл в производството на продуктите си. Svartzonker са отговорни за производството на примамки, които се класират като фаворити на пазара днес. За първи път в България, може да се запознаете с техните серии McTail, McRubber, Ticsaren и други. Ако сте пропуснали, съветваме ви да видите техните предложения.

Svartzonker-logo

Svartzonker McRubber Family Силикони

Семейството McRubber е перфектното универсално оръжие като примамка. Профилът на тялото създава вибрации като никой друг благодарение на огромната квадратна опашка и тънкото тръбно тяло, което позволява на примамката да се плува енергично.

Svartzonker Glides and Tails Джъркове

Серията Glides and Tails на Svartzonker са примамки лесни за риболов. Предлагат невероятни, без усилие, „от страна към страна“ движения с бавно потъване. В класически джърк стил се плъзгат плавно с широки или къси плъзгания в зависимост от изтеглянето.

Bite For Pike е официален предствител на Svartzonker за България. Работим на дребно с клиенти, както и на едро с търговци. За въпроси и запитвания, свържете се с нас.

Отстъпки от -5% до -10% при поръчки над 99лв